Speciaalbouw

Roda containers ook voor speciaal bouw, tankcontainer frame speciaal

aangepast voor de montage van een mobiele compressor en

voorzien van opbergruimte voor koeler, droger en generator.

Slede met twistlocks

Slede voorzien van Twistlockbalken voor het bevestigen van bijvoorbeeld zeecontainers, zowel voor haakarm-, kabel- als kettingsystemen mogelijk.

Mestcontainer

Mestcontainer voorzien van hydraulische wielassen en dissel naar wens van de klant voorzien van diverse flensen en afsluiters

De container kan naar wens ook uitgevoerd worden met een vaste dissel of met een dissel met neuswiel

Laadvloer met aluminium zijborden

Laadvloer voorzien van aluminium zijborden, de zijborden en rongen zijn makkelijk te demonteren zodat deze ook als afzonderlijke laadvloer gebruikt kan worden.

Naar wens kan het achterschot ook als deuren uitgevoerd worden

Laadvloer

Laadvloeren standaard uitgevoerd  met rongen rondom welke opgeborgen kunnen worden op het kopschot, kan waar gewenst voorzien worden van extra rongen in het midden van de vloer.

Ook kan de laadvloer voorzien worden van 2 stuks oprijdborden, meestal scharnierbaar zodat deze tevens als achterwand dienst kunnen doen

Containersledes

Roda levert ook voor diverse fabrikanten van kantoor units de benodigde slede. Naar keuze voorzien van kabel, ketting of haaksysteem; enkel of dubbelzijdig uitgevoerd. De sledes op de foto zijn 10 meter lang en 3 meter breed en uitgevoerd met gecertificeerde hijsogen.

Standaard sledes voor zeecontainers zijn vaak uit voorraad leverbaar
/

container met laadkraan

Nieuwe of bestaande containers kunnen voorzien worden van een autolaadkraan. De liggers worden verlengt en verstevigd met een dikke plaat.

container met hijscertificaat 30 ton

Volumecontainer met hijscertificaat voor 30 ton lading. De container is voorzien van een speciale hijsconstructie in de bodem, verzwaarde liggers en aan de bovenzijde 4 stuks gecertificeerde hijsogen.

Buffer container

Zand buffer container met een inhoud van 80m3, lengte  9 mtr breedte 3 mtr
en hoogte 3 mtr, speciaal gebouwd voor het instorten van zand door
vrachtwagens en weer overladen middels een transportband systeem naar een schip.

Asfaltinrijdcontainer / overslagcontainer

Asfaltinrij container voor de tussen opslag van asfalt of andere soorten stortgoed die vervolgens met een shovel of een kraan makkelijk uit de bak geschept kunnen worden. Tevens is de container voorzien van een wielstel zodat de container op het werk makkelijk verplaatst kan worden door een kraan of shovel.

De container is zo geconstrueerd dat er met een shovel of vrachtwagen in gereden kan worden. Daarom is de container voorzien van 4 stalen liggers vaste oprij borden

De inrijcontainer kan tevens voorzien worden van een hydraulische klep zeer geschikt voor belading van bijvoorbeeld schepen, zodat er geen lading ontsnapt en tussen wal en schip valt.