Vacuümcontainer

Vacuüm container voor het opzuigen van slib en los stortgoed. Diverse slang aansluitingen mogelijk, twee stuks mangaten en waterdichte achterklep.
Container getest op 0,8 bar onderdruk.

Schuifdekselcontainer

Schuifdekselcontainers voorzien van scheepsluiken, naar wens bestaande uit 2 of 3 luiken, makkelijk met de hand te bedienen vanaf de zijkant

Huisvuilcontainers

Huisvuilcontainers zijn aan beide zijden voorzien van inworpdeurtjes, afhankelijk van de lengte 2×2 deurtjes of 3×2 deurtjes naast elkaar, aan de achterzijde voorzien van deuren of van een Franse combi klep. Tevens kunnen bijvoorbeeld de inworpdeurtjes nog weer voorzien worden van een klikodeksel, handig voor bijvoorbeeld een camping

Dekselcontainer met zonnepanelen

Roda containers levert dekselcontainers voorzien van zonnepanelen. Hierdoor kunnen de deksels altijd makkelijk geopend kunnen worden zonder dat er een externe stroomvoorziening aanwezig dient te zijn. Tevens is dit een milieuvriendelijke manier om de deksels te openen.

Slechts 2 kleine panelen zijn voldoende om de deksels dagelijks 4 keer open en dicht te doen.

Bij eventueele calamiteiten kan het deksel altijd door middel van een handpomp geopend worden

Dekselcontainer

Dekselcontainer met een ééndelig deksel scharnierend over de lengte van de container, deksel wordt hydraulisch geopend door middel van een handpomp of door een elektrische pomp op 220v of 380 volt.

Containers met klapnetten

Het goed afdekken van uw lading wordt steeds belangrijker, een makkelijke oplossing hiervoor is het klapnetten systeem. Het klapnetten systeem is gemonteerd met lagers in de bovenbuis van de container waardoor het systeem makkelijk open en dicht kan.

Ook bestaande containers kunnen voorzien worden
van een klapnettensyteem via een systeem wat over
de bovenbuis scharniert.

Container met rolzeil

Container voorzien van rolzeil te bedienen vanaf de grond. Geen onveilige situaties met klimmen op de container. Makkelijk en snel op en af te rollen.

Container met knikdeksel

Container met knikdeksel, deksel wordt bediend door middel van een
dubbelwerkende hydraulische cilinder en een dubbelwerkende handpomp.
Deksel kan op verzoek van de klant links of rechts scharnieren.
Handpomp kan ook worden vervangen door een elektrische pompunit van 220 of 380 volt, voor extra bedieningsgemak.

Container met afdekkappen

Container met afdekkappen welke hydraulisch aangedreven worden, de kappen kunnen uitgevoerd worden met gaaskleden, stalen beplating of met aluminium planken