Bolle wand afzetkipper

Afzet kipper/container met aluminium vouwkappen welke (electro) hydraulisch worden aangedreven.

Bolle wand uitvoering voorzien van 2 zijspanten voor extra versteviging.

Afzetkipper met beplating

Afzetkipper met beplating, ideaal voor reclame doeleinden en de buitenkant van de container blijft strak bij beschadigingen aan de binnenzijde.

Afzetkipper met asfaltsnep

Afzetkipper uitgevoerd met een hydraulische asfaltsnep voor het makkelijk doseren bij het lossen van asfalt in de machine. Een asfaltsnep kan eventueel ook ingebouwd worden in een bestaande afzetkipper.

Afzetkipper met aluminium knikkap

Voor de lager afzetkippers kan dit type multikap gebruikt worden. Om te voorkomen dat de kappen op de grond komen als de container leeg weggezet wordt is dit type kap zeer geschikt voor container die lager zijn dan 1200 mm inwendig

Afzetcontainer met aluminium vouwkappen

Afzetcontainer met aluminium vouwkappen die elektro-hydraulisch worden aangedreven. De bodem is Hardox en de wanden Domex. De buitenwanden zijn beplaat met aluminium, door deze luchtisolatie is het ook mogelijk om asfalt te vervoeren over niet al te lange afstanden. Ook mogelijk in bolle wand uitvoering.

Aanpassen van vaste kippers

Ook voor het aanpassen van uw vaste kippers kunt u bij Roda Containers terecht. Op bijgaande foto’s ziet u een hydrobord kipper welke wij verhoogd hebben en voorzien hebben van een 1-delige aluminium vouwkap